Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2008


Ny energi

att våga följa


att skapa

med den vilja

som väntar

på sitt redskap


för hjärtats väg




Fri vers av livsdans
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-01 15:59



Bookmark and Share


  Vågan
I år kommer du att våga mycket...
2008-01-15

    Olives
gillar ditt sätt att skriva, verkligen.
jättefin dikt, jordnära.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans