Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna av miljoner andra

En stjärna av miljoner andra

Du är som en stjärna av miljoner andra,
du valde hos mig att landa,
det kommer jag alltid att minnas,
sätter upp stjärnan på mitt tak,
där den alltid kommer att finnas.
När jag sedan tittar upp och ser stjärnan från dig,
minns jag att du valde att endast tycka om mig.




Fri vers av Lena2
Läst 352 gånger
Publicerad 2008-01-01 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena2
Lena2