Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är skriven till de som mist någon.


En gåva från himlen

En gåva från himlen

Så många löv som faller av ett träd varje dag,
så många tårar för dig gråter jag.
Varför skulle detta hända,
det fick hela mitt liv att vända.
Varför skulle just du gå bort,
utan dig är mitt liv meningslöst och torrt.
Varför valde de just dig,
du var ju en ängel,
en gåva från himlen till mig.
Jag skulle göra vad som helst för att se
dig igen,
jag älskar dig, min käre vän




Fri vers av Lena2
Läst 1184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 20:26



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Berörande och fin text!
2008-01-01

    eva m h
Vacker och sorgsen dikt!
2008-01-01

  stefan.g
Känner med dig..........Tack för läsningen av en väldigt fin text.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena2
Lena2