Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom...

orden tappar luft
hjärtat krampar
solen lyser
stenar haglar
blicken svalnar
isen glimmar
av ljusets timmar




Fri vers av ninna
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-02 01:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Snyggt ordporträtt..
2008-01-08

  Mikael Lövkvist
Genom att beskriva tomheten
så fylld den ut
med något.
Bra.
2008-01-03

  Markattan
Bra beskrivning av tomheten.
Bildrik, kännbar poesi.
2008-01-02

  charlotte hedendahl
Väldigt bra poesi!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna