Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän och jag

 

efter att ha dansat galopp

över parketten


smakar vi livets sötma

med Ahlgrens bilar

i naveln


ännu en natt förlupit

i goda vänners lag




Fri vers av stronza
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-02 16:39



Bookmark and Share


  tom boreland
ahlgrens bilar
är inte dumt....
2008-01-02

  Jan Linderoth
En ovanligt välsmakande dikt!
2008-01-02

    Maria Malm
Lekfullt skön.
2008-01-02

  Markattan
Ahlgrens bilar i naveln,
tja, varför inte ;o)
Lekfullt härligt.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar