Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


skriva

Varför skriva när man kan
riva
bedriva
avliva
hiva

ur sig känslor på annat håll.


På ett hustak kan man
bli av med sin avsmak
ägna sig åt sin ensak
njuta sin musiksmak
och helt utan orsak

låtsas att man är någon annan.


Att tänka på saker som ligger en för
att människor faktiskt dör
att ingen kör med raka rör
att pengar smälter som smör
att jag inte tror att det sitter någon ovanför

oss och skrattar.


Nej, nu får jag allt ta mig samman,
inte bara tänka på mig själv, utan nån annan
som jag inte känner.




Övriga genrer av evefina
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-05-19 18:11



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
inte så dåligt
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

evefina
evefina