Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vill du vara

vem vill du vara
vem vill du älska
en kvinna som du
en kvinna så fri

vem vill du bli
vem vill du nå
en man som han
en man som du

vem vill du älska
vem vill dig älska
en kvinna som jag
en kvinna fri att älska




Fri vers av evefina
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-10-04 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evefina
evefina