Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


du

ditt skratt
ditt leende
din ömhet när dina händer rör vid mig
dina förtrollande ögon
har fått mig att falla
falla i en evig kärlek bland lust, passion och magi
små lyckliga, lekande och dansande barn
som sjunger om våran framtid
och som lever lyckligt bland rosa och vita kuddmoln
I evigheters evighet




Fri vers av evefina
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-06-01 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evefina
evefina