Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


hoppas du njöt

hoppas du njöt av att leka med mina känslor
få mig somna gråtandes
förstöra mitt liv
sarja min själ

för jag njuter nu av att du aldrig mer kommer kunna göra mig illa




Fri vers av evefina
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-05-23 19:07



Bookmark and Share


  Almaz
Fortsätt njuta!!!
Enkelt och rakt i en tankfull dikt..
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

evefina
evefina