Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekundärt

tänk att du har fått mig att känna så här
ingenting känns verkligt, känns som en dröm
jag vill aldrig mer vakna upp ur den
känner mig lycklig, hel och älskad
kroppen skakar när du tar i mig
läpparna darrar vid varje kyss
armarna vill inte släppa taget om dig.

det gör så ont i mig när jag vet
att varje kyss bara varar i 5 sekunder
varje kram bara varar i 10 sekunder
bara hålla handen bara varar dit vi ska.
och jag vet
att du nån gång kommer försvinna
förvinna ur mitt liv, om nu detta inte är äkta kärlek

för äkta kärlek tar aldrig slut
kyssarna varar i evigheter
kramarna blir oändligt långa
och glädjen finns föralltid




Fri vers av evefina
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-07-05 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evefina
evefina