Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stapplande steg


Vandrar i kaos

men balanserar

kring punkten


Blind för allt

som saknar övertygelse


Lust fyller form

som jag inte kunnat ana


och kärlek känns

under fotsulor

då jag berör jorden




Fri vers av livsdans
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-02 21:33



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Dina ord ger mig den där känslan av att stå stadigt i stormen ungefär...med rotskott...
Hmm...ja jag kan nog inte förklara mig bättre än så!

Väl skrivet var dina rader =)
2008-01-02

  Just Emotions
väldans snyggt!!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans