Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text och musik

I den gamla björkvrilen har vi valnötter

En natt hörde jag hur de kommunicerade

Dom pratade om våra händer

Valnötterna tyckte att de var så vackra

Vrilskålen satte dova toner till deras ord




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 17:25



Bookmark and Share


  Julla
lustigt barnslig, och sånt tycker jag om! :)
2008-01-18

  Ulf Lagerholm
det här är fantasifullt och kul
på nått litet sätt
2008-01-03

  © anakreon VIP
The Nutcrackersuite, revisited!
Carl-Erik
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP