Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vinterkväll på torpet


vinter

Ryssvnden

ostan

en kall hård vind

viner runt vår stuga

kryper ihop

vid brasan

där katterna

ligger behagligt hopkrupna

på bästa platserna

i vinterkvällen.




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-03 19:21



Bookmark and Share


  Havsbris
;o)

så vackert, som direkt
från en vintersaga man
hör på en kall natt ;o)

Jag gör som dina katter,
många gånger ;o)
behagligt hopkrupna på
bästa plats ;o)

tack för den varm stund!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström