Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkräktare

Förlåt om jag tränger mig på
för nära
in i din zon med stenväggar
ogenomkomliga för en stabil själ

Snuddar mina läppar dina
för ofta?
obegripligt nog kan jag inte leva nu
utan din smak i hela min existens

Kanske kan jag få stanna tiden
för alltid
ensamma i ett tidslöst liv
kanske du har tid för lilla mig

Vad du än gör står jag alltid där
för evigt
min själ är fastkedjad vid din
och vår gemenskap försvann




Fri vers av Svartochvitt
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 22:21



Bookmark and Share


    medlidande
du är otrolig, verkligen!

(dessutom är jag ganska stolt att jag lyckades hitta dig här också.. även fast jag faktiskt inte ens letade)
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt