Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro eller inte ???

Tro inte eller......
ja på vaddå....?

vad ska man tro på då ?

Jag tror på mig själv...


vem ska man tro på annars ???






Fri vers av ospray
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-05 01:20



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja tro Du, på Dig
så tror jag, på mig
blir väl bra, säg...
2008-01-07

  "Silver" VIP
Sant och inte så enkelt som det verkar, men sista radens fråga är verkligen befogad.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray