Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha ha


Jag är en konstig jävel

So What ???




Fri vers av ospray
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-05 01:24



Bookmark and Share


  LassO
nice :=)
2008-10-02

  desperado
OCH...

ett underbart svar till dom som kommer med påhopp.

Vi behöver konstiga typer annars tvingas vi alla skriva med Arial ;)
2008-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Och vem avgör vem som är konstig och vem som är \"normal\"?
2008-03-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Alla kan ju inte
vara lika, olika,
gör ju oss rika,
med något nytt,
efter det, skulle
vi, allt oftare kika!
2008-02-05

  © anakreon VIP
Ju fler konstiga jävlar här finns, desto roligare värld!
Kram
Carl-Erik
2008-01-29

    tramp
gött

då är du rätt sällskap på detta forum

ett friskhetens tecken

...tror jag..*l*
2008-01-06

  boen
Jaha, och vad betyder det att någon är \"en konstig jävel\" ?
Är det ett sätt att säga att personen avviker från en referensgrupp?
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray