blickars reflektion över kärlekens fysik

;)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blickars reflektion över kärlekens fysik

;)




och våra blickar reflekterades i träffpunkten mot all världens speglar

 

 

och våra blickar möttes

reflekterades intensivt i träffpunkten

mot all världens omramande speglar

och bidrog parallellt

till brännpunktens ljusprakt

 

och vi såg

som aldrig någonsin förut

varandra

 

frågade oss

var i all världen vi varit

tidigare

 

och den lyskraft

som årsringarna byggt upp

tilläts eskalera

 

genom ljusklara prismor

mot starkaste kärleksband

 

och det vita ljuset förtydligades

delades upp i sina beståndsdelar

i regnbågens alla färger

i allt

 

denna strålande kväll

när stjärnorna blinkade till varandra

med klarhetens flammande låga

och förundrades av vår lysning

 

och närhet åter betydde

i din famn

 

© Birgitta Wäppling, 5 januari, 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här berör, fin!
2008-01-05

  "Silver" VIP
Årsringar är en träffande bild som återkommer i din poesi. De sista två raderna är en mycket fin avslutning.
2008-01-05

    Maria Malm
Det här var mycket vackert skrivet..så fint du beskriver..
2008-01-05

  Michaela Dutius
En poetisk fullträff
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP