Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag har det blivit en dag av reseminnen. Min älskade var min bästa reskamrat. Åh vad jag saknar honom.....men jag känner också glädje över att roligt vi gjort tillsammans


och på Hebriderna

 

Därute låg den
ön Lewis

Din havsblå
blick sökte
nyfiket
~
 Staden Stornoway

ljuvlig dialekt
- - -
STÅRRRNÅOEJ
vi upprepade och tjöt
av skratt över
hur dåliga vi var

Härute väntade oss
en frihet vi
inte trodde
f a n n s




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-01-05 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP