Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vandrar omkring på Lewis, lyckliga som barn....fria som stormfåglar


The but of Lewis

 

Jag känner
vindarna

Jag ser
branternas
stup ner i havet

Vi kan inte höra
våra ord
därute vid
fyren

Allting fladdrar
men du fångar
upp något
ur fickan

och visar upp
en miniflaska
Aalborgs akvavit

Det här ska firas
säger du och
omfamningen
du gav mig

är

kvar


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 12:56



Bookmark and Share


    eva m h
En härlig känsla av frihet du förmedlar i denna dikt!
2008-01-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Y*E*S in the wind,
he lives, that gives
you the strength,
to carry on...
2008-01-05

  * Ammi *
en mkt vacker text .. känner vindarna ..
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP