Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är de ni, eller jag?

är de ni?, som läser
eller jag, som skriver

är de ni, som söker
eller jag, som funnit

är de ni, som hittat
eller jag, som visar

är de ni, som är giriga
eller jag, som förintar

er vilsenhet, mitt fundament

vår text...




Fri vers av frankeee
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee