Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inne i mitt skal

.

Sitter inne i mitt skal
Ibland knackar det
men då jag fattat mod
öppnat och kikat ut
Då är där alldeles stilla




Fri vers av Mejja
Läst 349 gånger
Publicerad 2004-03-29 20:57



Bookmark and Share


  Tothem
precis så.... träffsäkert! men ju fler som knackar.... och med lite övning går allt! Lycka till!
2004-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mejja