Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sökt

.

Hela mitt liv har jag sökt
Många gånger trodde jag
Jag funnit svaret

Men återigen sprack drömmen
Som glassplitter i mina händer
Och blodet rann




Fri vers av Mejja
Läst 348 gånger
Publicerad 2004-03-29 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja