Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som maskrosfrön i solstorm



svepte jag vindfällen om längtans skira känslor
viskade du mej saknadens sakramenten
ristade vår vänskaps trofasta löften

befanns flyktiga som solmogna maskrosfrön

med längtans tårar
ser jag hur den löftesrika vänskapen
förflyktar
som maskrosfrön i solstorm




Fri vers av Ronny Berk
Läst 618 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-02-02 19:17



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
2015-01-24

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!!
2008-03-18

  Maria Zena Viklund
underbart alstrat!
2008-02-19

    Erika H
och just där
i stormen
när det blåser hårt
även i det mest stilla
är det tiden
att våga
vara
eller släppa taget
just där
skiljs man
eller binds för evigt hårdare

du har ord ord berörande ord
målande smärta och sorg
längtan och saknad
vackert
och rörande
2008-02-07

  Maud Li
Längtan är inte att leka med! Du illustrerar det ypperligt!
2008-02-05

    ej medlem längre
Oförlöst längtan är nog det värsta som kan kännas i en själ...
Har man väl en gång öppnat sig och blivit en maskros i asfalten,
gör det otroligt ont att vissna. Längtans skira känslor... Så är det. Längtan är skir och riktas den till någon som inte ser... Då gör det ont!
2008-02-04

  Maria Zena Viklund
underbart alstrat!
2008-02-04

    sunnanvind
Mycket vacker!
2008-02-04

    Noomi
mm.. sorgligt och vackert..
2008-02-04

  Lena K Nilsson VIP
Berörande och vackert!
2008-02-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vacker
2008-02-04

  Inkarasilas
Så är flyktig vänskap, fladdrar lätt, sorgligt och vackert. Blåser frön över Småland.
2008-02-03

  isabel louise
underbart vackert! älskar titeln!
2008-02-03

  Rosen VIP
vacker poesi om löftens frölika tillväxt, fram till läppars flykt i svävande maskrosmoln..
2008-02-03

  Dessie 35
vilken text JAG blir tårögd ,Den berör mig så djupt..
2008-02-03

  Piann VIP
Berör på ett känsligt sätt
saknaden..livet som det
ofta gestaltar sig. /Piann
2008-02-02

  glittertindra
vackert och sorgligt
2008-02-02

    Nattviol
sorglig är den...
oerhört vacker titel
(och här är det storm
fast inte sol - utan
med snö..)
det som är ristat
är evigt även om
det döljs av bråte..
kraaam
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk