Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hope it\'s right when you die old and boney


klandring

nu är jag tom älskling
jag tömde mig själv på allt
vred ur håret över golvbrunnen
så jag slipper doften av melon.

jag slängde alla kläderna
och smälte silversmycket.

också slutade jag skriva här,
för det påminnde mig om saker
som jag inte ville påminnas om.
du hade en inloggning
som jag glömt namnet på.

det är inte väsentligt, inte alls,
tänkte jag och sopade bort dina
ögonfransar ifrån huvudkudden.




så jag raderade allt förutom
mitt sinne.
och jag saknar dig än.




Fri vers av theas
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-06 18:45



Bookmark and Share


  Матрёшa
känner igen dina ord i mig...vackert!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas