Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande

 

 

Gnistrande som kristaller

likt månens spegling i ispölen här utanför

Ljuset som bringas

över gatan som tidigare på dagen

sjöd av liv

 

Lika sprakande av

gnisterljus

är skimret i dina

busglitterögon

 

Och lika härligt sjudande av liv

blir mitt inre

Varje gång busglittret

riktas mot mig

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 19:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Det är bara så underbart härlig poesi
att jag jublar och hela min själ
också!!!
2008-02-09

  Thommy
Din text får en att le.
2008-01-09

  glittertindra
härlig, härlig, härlig text. Bus i blick gör den allvarligaste glad.
2008-01-07

  Micael Axelsson
Jag finner mig sitta med ett stort leende, och känner mig alldeles varm inombords, och det kan ju inte annat än att vara härligt positivt.. Busiga ögon, kan ju inte vara fel när det känns såhär
2008-01-07

    ej medlem längre
En lycklig text:)))
2008-01-06

    Lindizz
härlig text! Varm applåd
2008-01-06

  Michaela Dutius
Mycket vacker!
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Så fint!
Busglitterögon!
Just den där glimten!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen