Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt och sova, så ja försöker skriva istället


ekot av dig



tystnaden total

i min hus


kan nästan höra

dina andetag



även fast du

inte är här


bara ditt eko

som fyller min värld

med kärlek




Fri vers av emilf77
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77