Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till in lilla söta syster...hon är en liten plutt som alla alltid trycker ned i skolan, men en dag kommer hon blomma ut, och överglänsa alla, för hon är speciel. och jag älskar henne!


likt vinterns rosor

likt vinterns rosor
blommar du,
så ljus och blid
och skör,
när frostens kalla nätter
nyper
blir kinden,
liksom bladen
skär.

så faller vinternatten,
över stadens alla hus
så lyser alla stjärnor,
för att din väg
få göra ljus.

invid den frusna rosen
är snön så vacker,
blid.
och liksom rosen -efter våren längtar
så bidar du din tid.




Fri vers av Stormöga
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-07 10:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en underbar kärleksförklaring med metaforer av rosendofter... så finskrivet om systerskapet...
2008-02-04

  Betlehemsstjärnan VIP
En underbart vacker hyllning till sin syster..Fin känsla i hela dikten/B
2008-01-22

  berxper
Så färgstark...
2008-01-09

  Ummm~oh~yeah
yes.. indeed very beautiful.. fast hon vill ha din kille XD
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga