Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtanslandet

i himmelsblåa färger
sjunker
förklaringarna undan

under mina fötter
blänker asfalten
som tusen glittrande spegelskärvor

och jag ser till
längtanslandet
hur du planterar lotusblommor
och hur silkesmaskarna i mullbärsträdet
spinner
tusen
tusen meter silkestråd

och svalornas sorg
väcker mitt inre




Fri vers av Aisha VIP
Läst 741 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-01-07 11:41



Bookmark and Share


    Rever Tit
så vackert!

du får mig att tänka på Iran och alla mullbärsträden där!

må Guds frid vara med dig
2008-02-19

  Carola Zettergren
VACKERT!
2008-01-22

  Nils Sondefors
Underbar POESI!
2008-01-16

  issac.a.m
Helt underbart Aisha
2008-01-07

  J A Nicander
Helt fantastisk beskrivning och en så skön längtan. Ord blir överflödiga så jag håller mig till detta och applåderar så det rungar *L*
2008-01-07

    ej medlem längre
Underbara ord, av en underbart duktig poet, afarin!
2008-01-07

  Maria Zena Viklund
helt underbart vackert skönalstrat, jag applåderar o bokmärker!
2008-01-07

  _Mian_
Mycket vackert och drömskt som skapar bilder.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP