Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningstid i hjärtat




den isande kylan

viker sakta bort



nu en känsla

knappt förnimbar



men ändå varm

som en gryende sol




Fri vers av emilf77
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 18:22



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej Emil
Du skriver väldigt bra och är nära känslan hela tiden du har berört mig
Har läst flera av dina dikter

Mvh Anna-Karin
2008-02-01

    Klöver knekt
En rättelse: Även solen
2008-01-07

    Klöver knekt
Uppstigande värme. Även silen börjar i liten skala. Mycket bra.
2008-01-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Den som vet hur en gryende sol värmer en frusen själ vet absolut vad dessa vackra ord förmedlar..Underbart, vännen!! /B
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77