Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag faller för dina brister

jag faller för dina brister,

snubblar över det spruckna

som visar en del av ditt riktiga jag

 




Dagbok av Bet on it
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 18:26



Bookmark and Share

  Bet on it
Bet on it