Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart är kärleken?

folk får mig att ifrågasätta det

vart är kärleken?

alla gör misstag,

stora eller små

gud, gud

sänd ett tecken från himlen

vart är kärleken?

så att jag kan fråga mig själv

gör jag rätt?


 

 




Fri vers av Bet on it
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it