Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag får väl bara dö lite till

det gör ont, att ständigt påminnas om att det inte är vi längre

vi

ett självklart ord

du och jag

för jag saknar allting

varje steg jag tar

saknar jag

för varje dag som går

saknar jag

dig

äsch,

jag får väl bara dö lite när dom frågar

"är det ni fortfarande?"

och jag svarar

"nej"

och det är väl inte så farligt?

eller? 

 




Fri vers av Bet on it
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it