Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försöker, älskling

jag försöker

men du kan inte se vad jag ser

jag försöker 

men tiden tycks stå stilla

som om någon tryckt på stop-knappen i bussen, alldeles för sent

jag kan inte se vad du ser, i mig

jag vill att du ska se, det jag ser varje dag, upplever

jag försöker

men tiden tycks stå stilla, som om klockorna frusit till is

jag försöker 

men du verkar aldrig förstå

alla ord, som betyder allt

som jag bara säger till dig

jag försöker,

kan du ge mig en chans och öppna ögonen? 

för jag försöker som aldrig förut

 




Fri vers av Bet on it
Läst 382 gånger
Publicerad 2008-01-31 19:26



Bookmark and Share


  jardan
Starka ord som ger stort intryck
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it