Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag ville, kan du förstå?

allt jag ville var att bli en del av dig och ditt liv,

men du släppte visst ingen för nära inpå

du öppnade aldrig dörren för mig, du höll den stängd

du var rädd och osäker, tror du inte jag visste?

du släpper visst ingen för nära inpå för att bli sårad

inte ens mig. 




Fri vers av Bet on it
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it