Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi har bara en chans, vill du ta den med mig?

vi har bara en chans

vågar du ta den? här och nu?

men varför inte vänta? låta tiden rinna ut, förlora hoppet och vår enda chans

du kanske förlorar allt, då kanske vinsten inte spelar någon roll?

vågar du ta den?

med mig




Fri vers av Bet on it
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-27 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it