Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

autobahn till mitt hjärta..




på min inre motorväg

ger jag nu fullt


bryter varje regel

jag haft


inga fler hinder

i min väg


stannar inte förrän

jag nått dig




Fri vers av emilf77
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-07 20:53



Bookmark and Share


    CaMillA
Denna var bra, regler e till för att brytas.. Å i kärlek finns det inga regler. Klockren text!
2008-01-07

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Ja det är tur att det inte finns hastighetsbegränsningar i kärlek :)
Finurligt och roligt att läsa!
2008-01-07

  © anakreon VIP
Bra!
Målmedvetenhet
ger styrka.
I verkligheten
som i poesin!
Carl-Erik
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77