Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan bort

 

Kroppen brinner om dig

berättar

om oss


suktar

lustar

försvinner


och visar vägen




Fri vers av stronza
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-08 22:22



Bookmark and Share


    Noomi
mm.. på väg hem..?
gillas..
2008-01-10

  tom boreland
det här märkliga
bak och frampå
upp och ned på
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar