Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mans sjukdom var fruktansvärt ångestskapande, och pågick i sju år. Trots att det har gått två år sedan han dog, kan jag vakna av att jag drömmer om den.


Ut ur mitt hus

 

Ett av
helvetena
på jorden
är
att tvingas
leva ihop
med en
obotlig sjukdom

Min älskade
hade fullt
upp med
att
må så
bra det gick

Utgången
visste vi
bara inte när-

Dödsdagen
kom

Jag åkte
hem
och
packade
ner alla
läkemedel
i en stor
papperssäck

och skrek

UT UR MITT HUS SJUKDOMSHELVETE


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-08 09:55



Bookmark and Share


  glittertindra
härligt befriande att få bara vara störtförbannad... förståeligt... en sjukdom är inte det man önskat precis...
2008-01-09

  Gunwale VIP
Vilken kraft, vilket uppror mot tyrannen! Själv har jag gått försiktigt fram, för även medicinerna, och även om de förknippas med så mycken fasa, bär hans namn... Och morfinpumpsbatterit eller vad det nu är, ska väl lämnas till miljöstation... ... ... Sju år... -åh, vad har inte krävts av dig, av er!?
2008-01-08

  Larz Gustafsson VIP
En i allra högsta grad förståelig reaktion.
2008-01-08

    Maria Malm
Kan förstå reaktionen, ilskan över sjukdomen, ilskan över den som framkallat döden.
2008-01-08

  * Ammi *
ja du detta får mig att tänka på när min bror avled, bland det första jag gjorde var att åka hem till honom och samla ihop alla mediciner, en kasse full, och iväg med dem till apoteket! efteråt har jag faktiskt funderat över varför just det var så viktigt ..
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP