Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är aldrig sjuk...

Så var det kvinnan från landet

som alltid sa jag kan det

nu ligger hon där

med hosta och svär

tur att hon köpte radbandet.








Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-01-08 11:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehe..ja sån tuuuuuuuur...tack för den!
2008-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Som i sig inte alls är någon garanti.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt