Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maskiner syr sorgset. Blodspor på arbetsgolvet, livsvillkor utanför, underifrån, hemmet, hyran, maten och dom vi har råd att bry oss om...


En vardag i knivfabriken

Maskiner syr sorgset. Blodspor på arbetsgolvet, livsvillkor utanför, underifrån, hemmet, hyran, maten och dom vi har råd att bry oss om. Vi vill ha allt, ge allt. Tillsammans jobba för allt för alla.

Vi producerar duktigt, lever varligt och försöker envist att få, ta, ge oss vår egen lycka. Få igång en egen meningsfyll vardag.

Ören, kronor och den absoluta rättvisan hand i hand med orättvisan.

Vi producerar duktigt, samarbetar villigt driven av målen att komma över. Att komma in i. Att inte gå under. Vi lurar oss varje dag vi inte spränger skiten, sprider stanken. Varje dag vi inte bli kär i konflikten, använder hatet utan att bygga på hatet. Vi använder våldet fast vi är emot våldet.




Fri vers av Avskrivningaritiden
Läst 413 gånger
Publicerad 2008-01-08 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avskrivningaritiden