Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplagor av vad och sociala utmaningar...


Ironins hjärtkamp

Upplagor av vad och sociala utmaningar. Ordväxlingar och avsky. Skottlossning och underhållning. Vi ser men vill inte alltid vara mitt i. Vi ljuger inte, vi målar nya verkligheter.

Vi står under jord. Klarar av varandras halvdana utmaningar, bryter orden mitt i tu och berättar glimtar ur livets mest böjda vanor. Vi är dvärgar och schackspelare med distans.




Fri vers av Avskrivningaritiden
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-02-01 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avskrivningaritiden