Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag uppskattar blickar utan samtal...


Tyst med någon

Jag uppskattar blickar utan samtal.
Den som sover när den är vaken,
vilar när den lyfter, älskar med varandra när den är.
Den som står med mig varje dag utan att tröttna.

Delade timmar, nätter, stunder i värmen
från magen eller varm is.
Ja ni vet: I, under, över i härdad kyla trots att värme kommer,
sprids och ger.




Fri vers av Avskrivningaritiden
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-02-04 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avskrivningaritiden