Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Runda mig, värm och kom med mig i natt. Vi tar ut svängarna och tänker vidare, öppnare, är fler...


Glöm inte att kväva charmen

Runda mig, värm och kom med mig i natt. Vi tar ut svängarna och tänker vidare, öppnare, är fler.
Sagan.. mår som hon mår, gör som hon vill, leker och älskar.
Klart jag blir rädd.
Anden.. förför och rör sig runt, tittar på distans,
följer och väljer bort.
Bekanta har någonting kärt, nära, avundsjukt
som tittar, följer, oroar sig när jag den ensamma råkar
leka med flörten.




Fri vers av Avskrivningaritiden
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avskrivningaritiden