Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till fladdermössens vingslag

 

Mörkret skriver namn
med kallt bläck
mellan skulderbladen

den eviges

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 16:39



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Känns som när man som elvaåring förfärades av tankar om rymden, världsalltets oändlighet. Livet blir litet och skört.
2008-01-09

  Agnes
*skraj*... du väcker obehag hos läsaren och jag måste medge att jag läste texten flera gånger innan jag lyckades fånga ordet på känslan; ängslan.
Kort, koncist - och en nästan lik-kall kår mellan mina skulderblad. Snyggt!
2008-01-08

  rebecca d
ljuset skiner i mörkret och mrökret har inte övervunnit det...

vilken beskrivning på mörkret!...men det är inte evigt! :-))
2008-01-08

  Markattan
Jag gillar den lite murrigt
mörka bilden du målar här.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth