variation på "Just när tiden rörde vid" 

;)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

variation på "Just när tiden rörde vid" 

;)




snuddar tiden våra blad

 

snuddar tiden våra blad

gulnar de i småtimmars stund

för att smälta samman

slummern med oändligheten

 

otidens tid väcks

till sekunders ögonblick

 

 

©  Birgitta Wäppling, 8 januari 2008




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-08 20:51



Bookmark and Share


    JJ VIP
Fint ordvändande! Härligt svävande text! Slutet suveränt! Mvh. JJ.
2008-01-12

  Michaela Dutius
Intressant, spännande och lite vemodig
2008-01-09

    ej medlem längre
Den här varianten är oxå mycket bra!!:)))
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP