Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia dlajt

Min nyckel till den andra världen har blivit stulen.
Ibland lämnar någon dörren öppen, och jag kan smita in en stund.
Men när jag som mest behöver den, står dörren obönhörligt låst.
Ge tillbaka min förbannade nyckel!

Imorgon skall jag leta lite till.




Övriga genrer av Travers
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 03:51



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
rekommenderar ett avkok på imovanekartorna
2008-01-19

  beuys
Ah! Ge tillbaka min förbannade nyckel...
jag förstår din frustration.
2008-01-12

  Michaela Dutius
Berörande och väl skriven
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Travers