Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är tomtefar?

På loftet igen,
sökandes efter de tomtar som kan förklara mig.
Ge mig en ursäkt.
Men de gömmer sig.
Var gång jag kikar
borta

Tomtarna är smarta
Smartare än jag
De sticker in en pinne
Sår ett frö
avlägsnar sig.

Vad är mina tomtar?
Varför ger de sig inte till känna
förklarar sitt syfte och mål.

Tomtarna har inget syfte och mål
De är de ultimata egenskaperna
verkar bara för stunden
Inget då
Inget sen

Tomte, jag vill vara du
lär mig
tomta.




Fri vers av Travers
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Travers