Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gör det då så ont?

Känner mej sårad och lurad
du som sa att du älskade
du som lovordade mej

Jag har aldrig ställt krav
eller sagt att jag inte vill
eller hindrat dej

Du lockade mej att visa
helheten sen så ville du gå
bort från mej.

\"Det är inte du som ska
ändra dej, det är jag\" sa du.
Varför gör det då så ont?




Fri vers av mjuk
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 07:56



Bookmark and Share


  Dessie 35
Vill bara KRAMA dig!!
Fina ord om svek...Tröstis
2008-01-09

  NågonAnnans
kärlek kan göra så ont,samtidigt som den kan vara så underbar.
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Kan det ha varit fotot...?
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk