Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad det nu är?


Aforismer

Livet är ett skämt som man kan skratta eller gråta åt
Skrattet är dock att föredra då det fullbordar skämtet

Politikerna är ett omusikaliskt släkte
Se till att du dansar med dem,
annars kommer de att spela för dig

Fyllan är en plats du reser till,
dit jag inte kan följa.
Även om jag reste med dig
skulle vi inte kunna träffa varann där

Närhelst du tror att nåt kan hända
betyder det att det redan har hänt dig,
för länge sen.

Bättre att dansa på inhägnad bal
än cykla din cykel på isvägen hal

Utbrändhet, är ett vanligt ord
Gäller snart, vår hela jord

Plastikkirurgen, skär bort skalen
Gör kopior av orginalen

Först när du ber om hjälp är du möjlig att hjälpa
Enär du då insett din egen hjälplöshet




Övriga genrer av Mats VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 13:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket Tänkvärda ord Du formar här, vittnar om Stora Insikter och en Mycket Intelligent Logisk Förmåga !
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP