Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppet för dig



ett slutet hjärta

har öppnats

igen





ett öppet hjärta

finns för dig

min vän




Fri vers av emilf77
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-09 16:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett öppet hjärta- det finaste som finns!
2008-01-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Men det är väl nåt underbart som kan hända...då inte hjärtat för evigt blir slutet.Vackert!! /B
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77